Başarı hikayelerimiz!

Web sitesi tasarımında yaratıcılığı ve işlevselliği bir araya getirerek müşterilerimizin online varlıklarını güçlendirdik. Kurumsal kimlik tasarımıyla markalarınızı unutulmaz kıldık. Sosyal medya optimizasyonu ve dijital pazarlama stratejileriyle hedef kitlenizin ilgisini çekmeyi başardık. E-Ticaret çözümleriyle müşterilerimizin online satışlarını artırdık. Başarı hikayelerimizle sizin de işinizi bir adım öne taşıyalım.

Dünyanın en büyük araç lastiği üreticilerinden Continental için uluslararası operasyonlarını kolaştırmak için big data ayrıştırmaları ve raporlamaları, özel olarak tasarlanmış UI/UX ile birlikte sunuldu.

Dünyanın en büyük 500 hukuk bürosundan biri olan Arıkan Partners için yeni web sitesi, logo ve kurumsal kimlik çalışması yapıldı.

Türkiye’ni en aktif e-ticaret platformlarından olan Poshet’in tüm sunucu optimizasyonları, database çalışmaları ve kaynak tüketimleri azaltıldı.

Dubai merkezli Pocola Power Trade için web sitesi ve kurumsal kimlik tasarımı yaptık. Siemens, 3M, Panasonic, Hitachi, Total ve Shell gibi dev firmalar için üretim yapan Pocola’nın yeni partneri olmaktan ötürü son derece gururluyuz.

7 şubesi ile hizmet veren Patates Kafa’nın web sitesini yeniledik. Yakında yenilenen kurumsal kimlik tasarımı ve sosyal medya görselleri çalışmalarını da yapıyor olacağız.

Vavela Coffee’nin e-ticaret sitesinin tüm tasarım ve yazılım sürecini tamamladık. Google Remarketing çalışmalarımız ise devam etmekte.

Türkiye’nin en köklü organizasyon ve yeniden pazarlama firmalarından olan Polo’nun yeni web sitesi ve kurumsal kimlik çalışmaları yapıldı.

Bahçekent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin yeni web sitesini hazırladık. Sağlıklı gülüşler için yenilikçi çözümleri hayata geçirmeye çalıştık.

İstanbul, Anadolu yakasının en büyük ve en köklü veteriner polikliniklerinden olan Axis’in web sitesi, online randevu sistemi ve kurumsal kimlik çalışmalarını yaptık.

Skynet Telekom’un yeni web sitesini, en modern teknolojileri kullanarak hazırladık. İş birliğimizi her alanda büyüterek devam edeceğiz.

UA Creative Agency’nin yenilikçi dokunuşuyla yeniden tasarlanan MILORD – Bespoke Tailoring ile modanın ötesindeki vizyonu keşfedin. E-Ticaret sistemi de çok yakında aktif olacak.

Fortune 500’de yer alan Fivetran için On-Page SEO, sosyal medya görselleri ve dijital pazarlama materyalleri için çeşitli hizmetler verdik.

Özenle hazırladığımız yeni web sitemizde, genç ve yetenekli sanatçımız Maria Roza’nın eserlerindeki yapısal güzellikleri ve işlevsel derinlikleri keşfedin. 

Türkiye’nin önde gelen zincir üretim fabrikalarından biri olarak, markanın e-ticaret destekli web sitesi ve kurumsal kimlik tasarımı projelerini üstlenmenin gururunu yaşıyoruz. 

Airbnb mantığı ile çalışan bu e-ticaret projesi ile marketplace yapısı kurularak, detaylı rezervasyon sistemi ve kompleks çözümler sunduk.

Küçük dostlarımız için, mevcut teknolojilerin de yardımı ile hızlı alışveriş yapabileceğiniz e-ticaret sitesi ve kurumsal kimlik çalışması yaptık.

ISO 14000 ve ISO 9001 sertifikalarına sahip Türkiye’nin en büyük şirket gruplarından biri olan Küçükçalık için modern teknolojiler ile yeni web sitesi hazırladık.

Lüks ve zerafeti inşaa ettikleri villalara yansıtan Villa Via firmasına yakışan şekilde, modern çizgilerde UI/UX çalışması yaptık ve web sitesi ile fark yaratmasını sağladık.

Kişiye özel el yapımı ayakkabılar üreten Cav Shoes için bayilerine özel bir e-ticaret sitesi hazırladık. Ayrıca perakende müşterilerine yönelik olarak da bir tasarım hazırladık.

Otel, tur ve transfer hizmetleri satın alabileceğiniz web sitesi üzerinden, kendinize ait acentanız ile ilanlar yayınlayabilirsiniz. Tüm bu işlemlerin altyapısı tarafımızca hazırlanmıştır.

İsviçreli merkezli firmanın Türkiye web sitesinin yazılım ve tasarımını hazırladık. Ayrıca tüm bayileri bir araya getiren özel bir portal ile verimliliği arttıran çözümler sunduk.

Kazanan müşterilerimizin yorumları

5000+ Müşteri Değerlendirmesi